Novosti


U koorganizaciji kolega sa Sveučilišta ELTE (Budimpešta) od 20. do 22. svibnja 2022. održavat će se međunarodna konferencija o dokumentarizmu u suvremenoj književnosti u komparativnoj perspektivi SoundCloud Music Extract. Program konferencije.


Pozivamo vas na predstavljanje knjige Ženski identiteti u tranziciji: češke autorice na prijelazu u 21 Download The Cru. stoljeće doc. dr. sc. Suzane Kos.

Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 9. 5 맥 os 시에라 다운로드. 2022., u 19 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva ul. 5, Zagreb.

Uz autoricu, o knjizi će govoriti doc 사이드 싱크 3.0 다운로드. dr. sc. Maša Grdešić, doc. dr. sc. Matija Ivačić i urednica Biblioteke L. izv. prof. dr. sc. Danijela Lugarić Vukas.

Veselimo se vašem dolasku 한글 비스타 다운로드!
Nova knjiga izdavačke kuće Sandorf i Zavoda za znanost o književnosti Simpsons Season 28!

10. svezak (dosad neobjavljeni) Pojmovnik ruske avangarde, jednog od najznačajnijeg međunarodnog projekta na našim prostorima u području filologije, nakon 30 godina je dostupan znanstvenoj javnosti rpgvxace!

Knjigu je moguće kupiti u svim opremljenijim knjižarama i izdavačkoj kući Sandorf Gather Kirby Hangul edition download. Ugodno čitanje!

Za recenzentski primjerak molimo da se javite priređivačici na dlugaric@ffzg.hr.